من خمیر را از ابتدا خیس می کنم، به این معنا، دانه های کنجد سفید را در پان قبل از اینکه آنها را با روغن روغن زده، سرخ کنید. شما مطمئنا می توانید خرید آن ها را بپزید و مرحله را بگذرانید.
پودر تخم کنجد سفید شده در یک تابه آسان است، حداقل ساده تر از آنهایی که سیاه است. شما واقعا می توانید آنها را از سفید مروارید به قهوه ای طلایی تبدیل کنید. اما شما نیاز به روغن در ظرف برای سرخ کردن نیست (به همان شیوه - wok سفید - همانطور که ما برای نمک فلفل قرمز و عدس میگوی آماده شده).
اگر بخواهید بخشی از این کنجد را مانند کره بادام زمینی بخورید، به راحتی در بعضی از عسلها به همراه یک نمک نمک به سلیقه خود میل کنید.
درباره این سایت