شما می توانید پنیر خانگی را از هر بذر کنجد بی نظیر یا طبیعی، چمن دار، خام، جوانه زده و یا تست شده استفاده کنید. هر تنوع عطر و طعم، رنگ و بافت متفاوت را به tahini می دهد.

تاتیینی تجاری معمولا از بذرهای کنجد و یا دانه هایی که در آن پوست پوشیده شده است ساخته شده است. این به رنگ خاکستری و بافت نرم تر می دهد. Tahini ساخته شده از دانه های کنجد بدون دانه یا طبیعی کاملا صاف نیست، اما طعم ثروتمندتر (هر چند گاهی تلخ تر) و مواد مغذی بالقوه بیشتری دارد.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جُغدِ سفید درمان بیماری ها فروشگاه لوازم خانگی روژه خدمات رایانه ای ناجی سیستم مشهد 09158044217 پروانه از اولش اشتباه بود با اولی ها اب بندي نما در سراسياب آب‌وهواشناسان ایران