مانند دیگر میوه های مهره ای و دانه،ارده را  می توان بدون روغن اضافه کرد. با این حال، طول می کشد تا خرد شود و نتیجه آن به عنوان خامه ای است که در هنگام استفاده از روغن است. با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را شروع کنید و برای قوام نازک تر مورد نیاز است.

برای بهترین عطر و طعم استفاده از روغن زیتون خنک، یک روغن خنثی مانند روغن زیتون و / یا مقدار کمی روغن کنجد


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کوه شیشه ای مبين Jeb ترجمه متون فني فرصت سبز زنان طراحی لوگو - طراحی لوگو حرفه ای - سفارش طراحی لوگو درمان و دارو